perjantai 4. tammikuuta 2019

Hyvinvoinnin unelmakartta vuodelle 2019



Pidän paljon unelmoinnista, haaveilusta ja oman mielen liikkeelle pistävistä sekä itsetuntemusta lisäävistä jutuista. Aihealueelta löytyy runsaasti myös kirjallisuutta ja niitä onkin tullut viime vuosina selailtua paljon enemmän kuin "fitimpi kroppa" tai "himotreenajan vinkit"  -tyyppisiä opuksia. Taitaapa kaikenlainen mielen hyvinvointi ja mindfullness olla ollutkin aika pinnalla tässä 2010-luvulla. Itsellenikin tärkeämpää on voida kokonaisvaltaisesti hyvin kuin esimerkiksi painaa sen ikuiset 5kg vähemmän. Itsensä hyväksyminen on hyvä lähtökohta etsiessä omaa hyvinvointia ja sitä parhainta versiota itsestään.

Toisinaan on hyvä pysähtyä miettimään omaa hyvinvointia moneltakin eri näkökannalta. Niimpä tein jälleen itselleni hyvinvoinnin unelmakartan vuodelle 2019. Sen osalta mietin jälleen, mitkä osa-alueet kuuluvat elämääni ja miten ne vaikuttavat hyvinvointiini sekä mitä tavoitteita tai toiveita ehkä unelmiakin voisin aiheista osoittaa ensi vuodelle. Piirsin/kirjoittelin aiheesta Mindmapin ja talletan sen tämän blogin lisäksi sellaiseen paikkaan (kalenterin väliin) mistä pystyn helposti aiheeseen palaamaan myös tämän alkaneen vuoden 2019 aikana.



Aikaisempien vuosien Mindmapiin on ollut mielenkiintoista ja mukavaakin palata; niihin ajatuksiin mitä itsellä on silloin siinä hetkessä ollut ja mitä niiden asioiden eteen on tehnyt/ei ole tehnyt vuoden aikana. Onko jokin asia jo menettänyt merkityksensä ja ehkä jotain uutta ja yllättävääkin on tullut tilalle. Pääasia on kuitenkin se, että tällaisen mindmapin tekemällä voi ehkä konkretisoida itselleen niitä oman hyvinvoinnin asioita ja ainakin itse huomaan tämän vaikuttaneen minuun positiivisesti. Voin paremmin kuin vuosi sitten tähän aikaan. Vuosi 2018 ei ollut helppo, mutta se oli kuitenkin ikimuistoinen ja moni vuodelle kirjaamistani toiveista ja tavoitteista sekä unelmista ilahduttavasti täyttyivät. Niistä olenkin todella kiitollinen. ❤



Kuvissa näkyy uuden vuoden kynnyksellä ostamiani uusia muistivihkoja ihanilla itseäni puhuttelevilla mietelauseilla ja myöskin tälle vuodelle tekemäni hyvinvoinnin unelmakarttani. Suosittelen myös teitä lukijoita tekemään omanne. ❤ Ihanaa alkanutta vuotta, toivotaan että siitä tulee Paras!

-Rosa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti