keskiviikko 13. tammikuuta 2021

Unelmat ja tavoitteet 2021

Hyvää tätä vuotta!











Mä oon perinteisesti jo useamman vuoden ajan tehnyt itselleni mindmap-tyyppisesti unelmakartan uutta vuotta varten. Tänä vuonna pohdin pitkään, mitä haluan tavoitella tai mistä unelmoin tällä hetkellä. Juuri nyt tuntuu, että moni asia on oikein hyvin ja ajoittaisista arjen haasteista huolimatta monella elämän eri osa-alueella arki tuntuu sopivan tasapainoiselta. Jotta en hehkuttaisi liikaa, niin kyllä mulla toki haasteitakin on, en vain tässä tekstissä nyt keskity niihin.


Pitkään siis tuumittuani kirjasin lopulta ruutuvihkoon lähinnä toiveita tälle vuodelle ja moni asia niistä oli sellainen, joka on löytynyt unelmakartastani ennenkin. Käytännössä siis toivon, että nämä asiat pysyvät elämässäni edelleen, kehittyvät edelleen tai että saan pitää niistä kiinni jatkossakin. 

Kartassani on erikseen kohdat, jotka koskevat kotia, perhettä ja liikuntaa sekä terveyttä ja hyvinvointia. Lisäksi sielä on oma osionsa työlle ja opiskelulle. Unelmakarttaani nostan yleensä myös yksittäisiä huomioita, jotka eivät oikeestaan muutoin välttämättä asetu minkään otsikon alle. Tälle vuodelle sellaiseksi kohdaksi nostin oman sijoitussuunnitelman tekemisen. Kodin suhteen minulla on muutama remontointijuttu mielessäni. 

Toivon, että vuonna 2021 voin nähdä enemmän ystäviä ja perhettä kuin viime vuonna. Lisäksi toivon, että voisin tauon jälkeen osallistua ystävien kanssa johonkin liikunta- tai hyvinvointitapahtumaan. 

Toivon, että vuosi sujahtaa hyvinvointia edistäen, liikkuen ja antaen elämän tapahtua ja arjen viedä. 

Haluan nauttia arjesta iloineen ja suruineen. Opettelen sitä, että riittävän hyvä riittää oikein hyvin. Toivon kehittävää työtä ja opintojen sujumista siinä sivussa sopivassa tahdissa. 

Haluan panostaa edelleen ulkoiluun ja hyötyliikuntaan. Unelmoin, että voisimme tehdä jonkinlaisen vaellusretken perheen kanssa. 

Unelmoin omasta arjestani ja sen jatkumisesta jotakuinkin näin. On varsin ihanaa todeta, että elelen monella tapaa omannäköistä elämää.  

Olisi kiva kuulla, teetkö Sinä unelmakarttoja tai asetatko tavoitteita? Mistä unelmoit juuri tänä vuonna?


-Rosa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti