maanantai 18. maaliskuuta 2019

KOTI-treenihaaste vko 1 treeni 1 Reidet ja pakarat

Moikkamoi ja lämpimästi tervetuloa keväisen KOTItreenihaasteen pariin!

Ensimmäisellä viikolla lihaskuntoillaan paristi ja tämä ensimmäinen minitreeni jumpataan pakaroita. Pidemmittä puheitta treenin kimppuun, liikkeet tulee tässä:

Liike 1. Kyykyt




Liike 2. Pakarapuristus



Liike 3. Lonkan loitonnus



Liike 4. Pakarapotkut


Toista jokaista liikettä yhteensä 20-30 kertaa. Liikkeissä, joissa vain yhtä jalkaa tehdään kerrallaan niin muista tietysti tehdä molemmat puolet ja annettu määrä on per jalka. Toistoja tulee kivasti yhteensä noin 80-120 ja aikaa menee 10-15 minuuttia kun teet kaikki liikkeet putkeen ilman sen suurempia taukoja. Tarvittaessa jaa liikemäärä osiin tai esim vuorottele toistoja pakarapotkuissa jolloin toinen pakara saa tarvitsemansa pikkuhuilin kun toinen on töissä. Muista myös hengittää! 😅😘

Kysäise kommenttikentässä taikka facebookin puolella, jos kaipaat tekniikkaohjeita liikkeisiin.

Tän viikon toinen lihaskuntotreeni julkaistaan torstaina. Haasteessa siis viikoittain 2 erilaista lihaskuntotreeniä ja kannustus kestävyysliikuntaharjoitteluun. Voit tehdä treenit silloin kun itse ehdit. Tavoitteena on saada pyllyt irti sohvan pohjalta, ja tehdä yhdessä pieniä juttuja oman hyvinvoinnin eteen. Liikunnan tulisi olla helposti lähestyttävää ja sopivan yksinkertaista, jolloin se sopii monen kuntoisille lähtötasosta riippumatta eikä luo turhia paineita. Haasteen aikana blogissa myös mielen hyvinvointiin liittyviä teemoja.

Treeni-iloa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti