maanantai 25. maaliskuuta 2019

KOTItreenihaaste vko 2 treeni 1 Reidet ja pakarat

Haasteen toinen viikko liikkeelle ja pistetään pakaroihin ja alaraajojen lihaksiin poltetta viime viikkoiseen tapaan.

Samaan tapaan kuin viime viikonkin pakaratreenissä, tee jokaista liikettä yhteensä 20-30 toistoa. Jälleen liikkeissä, joissa vain yhtä jalkaa tehdään kerrallaan, niin muista tehdä molemmat puolet ja sama määrä. Liikkeitä on tässä harjoituksessa 5, joten toistoja tulee 100-150 ja harjoitus on kestovoiman harjoitus. Aikaa menee noin 15 minuuttia kun teet kaikki liikkeet putkeen ilman pidempiä taukoja. Tarvittaessa jaa jälleen toistomäärä osiin, mutta pyri tekemään vaadittu kokonaismäärä. Liikkeiden ohjeet ovat kuvina, mutta jos tarvitset tarkempia ohjeita niin annan niitä mielelläni kommenttiboksissa joko täällä blogissa, tai facebookin puolella. Halutessasi voit käyttää lisäpainoina kahvakuulaa/kuminauhaa/käsipainoja tai nilkkapainoja, mutta tuntuma löytyy hyvin myös näin oman kehon painollakin.

Tässä liikkeet:

1. ASKELKYYKKY (Korvaa tarvittaessa esim. perus kyykyillä, jos askelkyykyt eivät sovi sinulle. Askella joko vuorojaloin taaksepäin tai pysy asennossa tehden yksi puoli kerrallaan kokonaan)




2. HYVÄÄ HUOMENTA



3. PÄKIÄLLE NOUSUT eli POHKEET



4. LANTIONNOSTOT


5. LONKAN OJENNUS eli päällimmäisen jalan nostot ylös takaviistoon


Seuraava minilihaskuntotreeni tulossa jälleen torstaina! Muistathan, että voit tehdä harjoitukset oman aikataulusi mukaan, mutta ajatuksena on että teet joka viikko 2 lihaskuntoharjoitusta ja 3 kestävyyskuntoa ylläpitävää/kohottavaa harjoitusta. :) 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti