torstai 28. maaliskuuta 2019

KOTI-treenihaaste vko 2 treeni 2 Keskivartalo

Tämän treeniviikon toinen jumppa aktivoi viime viikkoiseen tapaan keskivartalon eli vatsan, selän ja kylkien lihaksia. Liikkeitä on 4 ja tehdään 2 kierrosta (tai enemmänkin jos jaksat) ja kutakin liikettä 15 toistoa. Tässä liikkeet:

1. KURKKAUS-KIERTO YLÖS
Etunojassa seisten kierrä käsi vastakkaisen polven ohi ja avaa sen jälkeen auki ylöspäin toiseen suuntaan. Vapaalla kädellä voit tukeutua jalkoihin. Lantio pysyy paikallaan ja kannat maassa. Muista hengittää!




2. KONTTAUSASENNOSTA KULMASOUTU + VASTAK. JALAN OJENNUS (JA VÄLISSÄ PUNNERRUS ALAS)
Asetu konttausasentoon kämmenet hartioiden ja polvet lantion alle. Tee vasemmalla kädellä kulmasoutuveto kyynärpää edellä ylös ja samalla liu'uta oikea jalka suoraksi vaakatasoon asti. Palauta alkuasentoon ja halutessasi tee välissä punnerrusliike käsillä, jatka sitten liikettä vastakkaisilla puolilla.



3. ISTUEN TAKANOJASSA VATSAKIERROT
Istu lattialle takanojaan. Pidä vatsa tiukkana ja kädet yhdessä, kierrä rintakehää puolelta toiselle ikään kuin meloisit samalla käsilläsi.





4. POLVISEISONNASTA KYLKIRUTISTUKSET
Tukeva asento polviseisonnassa (tai kokonaan seisten, haastavampi). Taivuta sivulta toiselle kylkiä rutistaen. Kuvittele, että olet kahden seinän välissä kapealla käytävällä joten et voi kallistua eteen etkä taaksepäin.



Sitten ei muuta kuin treenihommiin! 😊💪







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti